torsdag 8. oktober 2009

Siste kveld i ett sant H......Igår kveld fikk vi en liten smakebit av slik mat som vanligvis hører jula til. Det var kjempe godt, har en mann som er veldig flink med hvilken som helst stek, heldige meg. Vet det frister....
Men over til hvorfor vi hadde god mat igår. Jeg og min familie er ikke av den sjenerte arten, og vi har en litt annerledes hverdag enn folk flest. Jeg har nemlig en lillebror som har vært rusmisbruker i over 10 år. Og nå endelig skal han faktisk inn på behandling i noen mnd, er ett stort skritt for oss alle, i riktig retning for engangs skyld. Så var koselig å lage ett måltid hvor bare den nære familien samlet seg og spiste godt.
Livet med en rusmisbruker i familien er ikke en dans på roser, som sikkert endel andre her inne også kanskje har erfart.
Men imorgen starter kanskje ett nytt kapittel. Høres sikkert grusomt ut, men når min kjære lillebror er "dumpet" på behandling. Så skal vi andre på hytta og slappe av, være uten nett og tv. Vi har en ordentlig gammeldags hytte. Har bare strøm, ingen innlagt vann.
Men gjett om vi skal kose oss, skal nok få tatt med litt arbeid å pussle med.
Dere får ha en kjempe fin helg jenter. Og takker for kommentarer, er alltid så koselig.
Klem Kristin

8 kommentarer:

 1. Så flott og ærlig skrevet! Det er ikke lett å leve med en rusmisbruker og det er så utolig trist når man føler man ikke strekker til....for selve rusmisbruket er noe de selv må jobbe seg igjennom mens vi bare kan støtte dem og håpe på at de skal klare det! Ønsker broren din lykke til og til dere også! Stor klem fra Linda

  SvarSlett
 2. De har sikkert hatt mange tøffe tak. Blir sikkert godt med eit pusterom på hytta. Lykke til, både til lillebroren og resten av familien. Ha ei god natt.

  SvarSlett
 3. Lykke til med lillebror. Vet hva dere har gått gjennom, har en sønn selv som har vært rusmisbruker i mange år, men er nå ute av det helvetet. Forhåpentligvis så er dette noe som broren din kommer ut av. Du har forresten en koselig blogg. Klem Jorunn

  SvarSlett
 4. Oi, det hørtes ut til å være tøffe tak! Da må jeg bare ønske lykke til og krysse fingerne for at dette går rette veien :)

  God helg til deg og ha en fin hyttetur!

  SvarSlett
 5. Kos dere på hytta, det har dere fortjent. Håper lillebror får oppfølging etter noen måneder behandling, for det er nødvendig. Men det vet dere mer om enn meg.
  Kos dere skikkeligt nå da!
  Ønsker dere ei kjempefin helg.
  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 6. Har ikke vært inne på denne bloggen før.
  Men må bare ønske masse lykke til for bror din. Håper han klarer å stå løpet ut.
  Og dere får virkelig slappe av og kose dere når dere vet han er trygt plasert på behandling.
  Ha ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 7. Spisestua ble skikkelig fin!

  Lykke til med lillebror...

  Klem

  SvarSlett
 8. Så flott spisestuemøblene ble! Fint i en lys farge, ja.

  SvarSlett