tirsdag 22. desember 2009

God jul!!!!Ville bare innom å ønske alle sammen en utrolig fin jul, og heldige som vi er, er der vel hvit jul over nesten hele norge!!! Og jeg gleder meg masse til å titte innom dere alle igjen til neste år, få masse inspirasjon fra dere alle flotte damer...
Vi snakkes i romjula, klems...

mandag 21. desember 2009

Juletreet vårt....

Igår pyntet vi juletreet..Vi bruker ikke elektrisk lys, men levende lys. Synes det er så flott, har bøtte rett ved itilfelle når de er tent. Bare synd lysene ikke varer så mange timene, men må bare ha ett lite lager så går det og fint.
Her lyser det fint opp om kvelden...Og ja, etter mannens ønske ble det glitter på i år, jeg er ikke helt enig men la gå..Og siden vi har ei lita som er veeldig langfingret henger den ikke helt ned,hehe. Er første året jeg bruker sinktønna, er sååå fornøyd med den...
Her er det i lys stue..


Siden vi ikke har elektrisk lys ble det denne stjerna som jeg kjøpte for noen år siden, den er i fattigmannsølv.Selvlagde kremmerhus er ett must..

Selvlagde engler..


Denne engelen fikk jeg i posten, ei i familien som har sendt til alle slik at vi alle henger den opp på treet og har ett bånd mellom oss i juletida, koselig..


Pippipene mine har og fått sin plass på treet i år.


PS!!! Ikke glem give Awayen min som ligger her....

Idag ble jeg ferdig med alle julegavene, nå står bare mathandelen igjen for tur i morgen...
Ønsker dere alle en kjempe fin start på uken, klems...

søndag 20. desember 2009

Siste adventsøndag!!Ja, da var det siste lys vi tenner i adventstida...Hjelp, så fort det går, så altfor fort. I år har jeg hatt det så travelt at det er ikke før nå ihelga jeg har hatt tid til juleforberedelser. Men men, det vi ikke rekker, rekker vi neste år...Koselig får vi det uansett. I helga har det blitt julerent, og masse snø har det og komt. Har bare en liten handlerunde igjen i morgen så er jula i boks for i år, da sier vi oss ferdige om vi ikke er det. Idag har jeg og ungene pyntet juletreet, minsten var vel egentlig mest opptatt av å ta det ned men..Bilder kommer i morgen..
Ellers vil jeg bare minne om min Give Away som er her ...

Kos dere resten av denne flotte søndagskvelden alle sammen...

lørdag 19. desember 2009

Give Away!!!!

Endelig skal jeg ha min første give away. Synes det er kjempe gøy å få gitt bort flotte ting, jeg synes hvertfall de er flotte. Jeg skal gi vekk ikke bare en premie, men 2.....Premiene blir nokså like og flotte. Noe av premien er en gammel melsekk, har både med rød og blåe striper, så dere får velge selv hvilken farge...Ellers blir det noe annet og som jeg håper kan bli litt tilpasset vinnerne. Fristen for å være med er 15 januar. Syntes det var greit å ha en gave eller to å gi i januar.

På bildet ser dere noen av mine julegaver som jeg har pakket og pyntet, sammen med melsekkene som er en del av premien...De er så lekre....Den røde har monogram og er litt grovere enn den blå i stoffet, den blå har ikke monogram men er vel så like flott!!
Reglene er som følgende:
1 lodd for kommentar under dette innlegget
1 lodd for å bli følger hos meg
1 lodd for å linke innlegget til din side (bruk da gjerne bildet)
(skriv gjerne i kommentaren hvor mange lodd dere tar)

Ellers vil jeg gjerne ønske alle sammen en fortsatt herlig lørdagskveld; klems...

tirsdag 15. desember 2009

Bilderas....Svibler, zinkhus og lyslenker..

Nå føler jeg meg nesten ferdig pyntet til jul...Mannen tror meg ikke men...Sviblene har og komt seg på plass, hadde ikke tenkt å ha i år, men da jeg så ett innlegg hos Hannas sjarmerende juleblogg måtte jeg bare ha. For ei dame, hu kan inspirere !Og jeg har fått kjøpt meg ett av de vakre zinkhusene, skulle gjerne ønske meg det største, det var bare helt dååhn... Ellers har vi endel sykdom i hus, vart ei god stund nå så håper alle blir friske før jula virkelig setter inn. Vi ska nemlig til Rogaland i jula. Håper bare vi får plass til alt, hehe.


Her sitter jeg når jeg blogger...


Nå er jeg hvertfall i havn med både markeder og bestillinger på bildene mine, så nå er det bare kos frem til jul. Jaja, noen gaver må nok fremdeles handles, men har ikke tenkt å stresse.. Skal ha meg en dag i morgen uten unger i byen. Handle i ro og make og bare titte på alle de andre som stresser (håper jeg hvertfall, mulig jeg blir stresset hvis jeg ikke finner noe..). Og for de som lurer kommer min Give away veldig snart....

Ha en flott dag videre, klems...

fredag 11. desember 2009

God adventshelg til dere alle....

Heisann, bare innom for å ønske alle sammen en fin adventshelg...

Her er treet på trappa mi ute ferdig pyntet og med lys om kvelden, herlig stemning. Idag kom jeg endelig i litt julestemning...(i innlegget under ser dere hvordan mitt hus er pyntet til jul..)Klems til dere alle...

mandag 7. desember 2009

Jul i huset Kveldsro...

Endelig tid til ett innlegg, og ikke minst fått tid til å pynte litt til jul.....Og har tilogmed fått bakt litt. Markedet sist helg gikk kjempe bra, var ett flott stort arrangement. Forskjellige utstillere, masse gøy for barn. Leke plass som var inngjerdet, masse dyr, traktorkjøring, ponnie ridning...Synes det er viktig at ungene og kan ha det kjekt på ett marked. Mat var der og, lapper, nissegrøt, varm røkt laks og grillet smågris.

Her har de og satt opp ett fint motiv for julebilder, de hadde egen fotograf der, men vi tok selv..Men nå tenkte jeg faktisk å vise dere litt om hvordan vi har fått pyntet til jul i Kveldsro, ja huset vårt heter det fra gammelt av.

Her har jeg vært i hagen og hentet meg ett juletre til trappegangen, ble kanskje litt stort men fornøyd jeg..Treet er pyntet med kuler og non engler jeg er glad i..


Den store nissen har og funnet sin plass i trappeoppgangen.


Det lille ikke så fine vinduet i trappa har fått litt gran pynt og mange små lykter...


Så var det høytaleren i stua da, ikke lett å skjule disse men vi pynter opp så godt vi kan.


Ett lite tre har jeg og fått på plassen min, der jeg blogger...


Inngangspartiet måtte jo og pyntes litt. Ikke se på den grusome døra, den ska skiftes ei gang i fremtiden...


Var litt usikker på om jeg sku pynte treet litt, får se om jeg finner noe etterhvert..


Og ja, lyset har rent litt ut, får brenne det opp først, vanskelig å få ut,hehe..Til slutt idag ville jeg bare vise den fine julespilledåsa, den kommer frem hver jul. Og er en av de få tingene som har litt rødt i seg her i hus...Helt til slutt vil jeg gjerne si at jeg ska ha en give away her hos meg..Gledet meg lenge til det, elsker å gi bort flotte ting. Meningen var å ha det når jeg rundet 5000 besøkende, men det rakk jeg ikke. Men bedre sent enn aldri, så følg med......give awayen kommer snart...

Gjøre meg ferdig med noen bilder jeg har i bestilling, så er det marked på Rennesøy igjen til søndag..

Ha en fin fin helg alle sammen..Klems..

torsdag 3. desember 2009

Adventskalender og utfordring..

Kjempe gøy å kunne ta utfordringer, denne utfordringen kom fra Anetteshus . Trodde ikke ungene sku få en fin kalender i år. Vi har vært så opptatt at det ble ikke tid, så vi sku krype til korset og kjøpe ferdige i år... Men til min store flaks og mannens uflaks var der tomt...Så pakke kalender ble det, litt annerledes i år men ble fornøyd, ikke kostet den noe særlig heller. Og lett å lage..Jeg har brukt en rekved plank, hamptau, ståltråd og granbar.Eller vil jeg gjerne reklamere for ett julemarked som ska foregå på Rennesøy til søndag 06.12.09 kl 11.00 til 17.00. Ta en titt på hjemmesiden deres Hanasandgard . Jeg er så heldig at jeg fikk være med jeg og...Sees vi kanskje da??

Ha en koselig torsdag videre alle sammen...Klemmer...

onsdag 2. desember 2009

Julemarked og Tigerstaden

Endelig..... Er i vel lengste tid siden innlegg sist.. Idet siste har jeg arbeidet voldsomt med å bli ferdig til julemarkedet jeg var med på i helgen. Julemarkedet var kjempe koselig, absolutt noe jeg har lyst til å gjøre igjen. Ikke at man blir rik i kroner, men blir rik på andre måter.. Hele den siste uka før markedet var jeg og med på en slik familie uke på rusklinikken her i Kristiansand. for de som ikke har fått det med seg er min kjære herlige bror der.... ett slikt opplegg som vi i familien var med på er noe alle og enhver burde hatt opplevd. Dette var ett opplegg for oss som er pårørende, ikke for ruspasienten. Og jeg er så glad jeg ble med, de som ikke ble med kan angre.. Ved dette opplegget lærer enn masse om seg selv, og en får en vanvittig selvinsikt. Ett virkelig flott opplegg som jeg vil huske resten av livet. Vel ble det slitsomt å klare å gjøre seg ferdig med tingene til markedet, men det gikk...

Morraen etter markedet ble jeg overrasket av mannen med en tur til tigerstaden. Ikke visste jeg va vi sku, men satt meg på toget og lurte fælt.... Vi kom fram og ble innlosjert på Thon Opera hotell, ett flott hotell syntes jeg. Og billetter fikk vi, vi sku på konsert med ei svensk gruppe jeg er blitt veldig glad i, Fever Ray . Konserten var så bra, helt i min gate... Og gode middager og litt shopping ble det på meg og. Vi møtte og min kjære pappa som bor der inne, var forresten han som spanderte sko på meg. Og godt var det, jeg hadde ikke hatt råd til de skoa selv...

Shoppingen ble selvsagt tatt på Grunerløkka, så masse flotte butikker. Ble ikke så mye i handlenettet på meg men elsker å gå å titte. Jeg fikke meg ei lue og en genser, ellers ble det litt shopping på mannen denne gangen faktisk, det er ikke ofte.. Bilder av dette kommer heller ei anna gang. Her er bilder av de butikkene jeg bare må innom når jeg er der..
Dette er en herlig liten koslelig butikk.


Denne butikken er bare utrolig flott, masse flott å se på.Her har de masse fine smykker, litt gaveartikler og klær, de har og en helt ny butikk i samme strøket, rakk ikke innom den dessverre.


Sjarm er jo og bare helt herlig... Masse flotte varer, sku gjerne handlet mye mer jeg.


Dette er barnebutikk med stor B, helt utrolig flotte ting. Treleker og div spill og mye mye mer, bare elsker denne.. Sprell heter den..Men de var dessverre tomme for den julekalenderen jeg ville ha.


Denne gangen oppdaget jeg og en flott butikk, vi sku ha noe badekuler. Og på byporten hadde de to å velge mellom, men valget var ikke vanskelig.. Lush er en fantastisk herlig butikk, så innbydende. Jeg pleier aldri å handle slike ting, men gjett om jeg ble overbevist, handlet litt jeg... Anbefales på det sterkeste!! Men butikken bør oppleves i virkeligheten..

Dakar mine småtroll, de har blitt forsømt i år... Pleier å ha pakkekalender, men har ikke hatt tid i år. Så jeg og mannen tenkte å gjøre det lettvint med fine ferdige kalendere, men gjett om vi var for sent ute!!! Så pakkekalender blir det likevel, må pakke og gjøre klar i kveld, litt vel sent men..Godt mine er små og ikke skjønner så mye av det enda...

Alt i alt, en flott tur...Takk til min flotte mann!

Ønsker dere alle en utrolig fin uke med førjulskos, her ska det pyntes, det trengs litt julepynt her...Klemmer....