tirsdag 30. mars 2010

Pakke i posten....

Sist uke var jeg på ett homeparty, og det var barneklær det gjaldt..Jeg var ganske skeptisk og forventet ikke noe. Men jeg ble positivt overrasket, klærne var kjempe fine og god kvalitet. Alt falt jo ikke i smak, men det kan man jo ikke forvente. Men de hadde mye gøyalt. Likte og ideen om at du kunne kle opp ungene, og at mor og kanskje kunne matche...Og siden regningen ikke kommer før siste dag i neste mnd så passet det inn i budsjettet, det liker vi..

Begge jentene har fått hver sin T-shirt tunika..

Med matchende frotte skjørt til..

Og mamma må jo og matche, så ble tunika kjole på meg!!

Begge fikk hver sin kjole, tilpasset sin alder..

Herlig stoff..

Og denne sparkebuksen måtte jeg bare ha til minste jenta, jeg er kjent for å være glad i brunt. Den finnes og i turkis..

(alle bildene er lånt fra deres hjemmeside..)
Var koselig å få pakken før påske. Rask levering synes jeg..
Kan anbefale å sjekke ut deres hjemmeside som er meandi .

Her ble plutselig våren borte litt, snøen har lavet ned idag, arrg..
Ha en flott kveld videre, klems....

Mitt hus er påskepyntet...

Heisann alle sammen..Har ikke fått laget innlegg sia fredag(bortsett fra igår, men det var jo fort gjort). Her går det i sykdom, begge ungene har falsk krupp igjen. Er til å bli gal av, er så skummelt og slitsomt. Jeg burde snart bli vant med det, men når pusten blir så ille og hosten så ille at de spyr er det ikke lett å slappe av..Kveldene og natta er det verste, og blir ikke mye tid til annet enn bekymring, løping, medisinering og vasking..Nå håper jeg bare de blir friske før helgen, for da får vi nemlig besøk fra Stavanger, og eldste jenta gleder seg kjempe til kusinen kommer. Vi ska på sirkus alle mann og kose oss..
Men her kommer ett bilderas over min påskepynt, rart med det, men påskepynt blir det lissom ikke så mye av...

Dette har dere sikkert sett før, redet og eggene jeg lagde..

Nye perleblomster er på plass..

Og kortet må jeg bare vise ei gang til, det er så nydelig..

Er ikke mye gult hos meg, men disse småfuglene og eggene er herlige!

De er så fluffige og søte..

Fuglereder rundt omkring til fuglene må man ha.Over den svære tv boksen har noen trollhasselgrener funnet sin plass, og fuglene har inntatt grenene..

Og noen landet visst her og....


Nå i påsken ska vi bare kose oss som best kan tross sykdom. Jeg ska og prøve å få gjort unna litt på symaskinen, lov å håpe...Ønsker alle sammen en flott påske uansett hva den måtte innholde..klems....

mandag 29. mars 2010

Server kræsj eller??

Her var det mye rart idag..Ingenting funker som det ska, men godt at det ikke bare er meg som har problemer, for da er det ikke min maskin som kræsjer hvertfall..
Da blir det tv kveld på meg idag hvertfall..klems...

torsdag 25. mars 2010

Ikke ferdig enda...

Tenke seg til så heldig jeg er i en aldre av 31 år..så mange gaver jeg enda får. Jeg fikk penger av mine beste venniner som egentlig sku gå til servicet vårt som vi mangler litt i enda. Men da jeg kom over en sak til halvpris som jeg egentlig har suglet lett over leeenge, ja, da ble det den..

Hageredskapet fra Jeanne Dàrc Living er bare så utrolig lekkert, og til halvpris, det er det verdt..(bildet lånt fra Jeanne Dàrc Living)


Og fikk og noen bursdagspenger av kjære svigers, og da bar turen rett til Annas Rom selvfølgelig..Klærne fra Avoca er bare himmelsk lekre..(litt dårlig lys her)


Med de herligste blonder nede..i kremhvit...


Og en liten lomme med brodering og sløyfe..


Jeg er vanligvis ikke glad i rødt, men denne måtte jeg ha!


Til slutt ville jeg bare vise frem noe jeg kom over på Finn.no idag..ikke det at jeg har råd til det, men var så lekkert...perfekt patina både på rammen og speilet..


Idag har jeg og minsten vært på Botanisk hage og kost oss, deilig å avogtil få nyte tiden med minsten alene. I morgen blir en litt tung dag, ska i begravelse til en nabogutt..Han gikk bort så altfor tidlig, 17 år gammel. Men vært preget av sykdom sia fødsel..

Men nå ska resten av kvelden nytes, ungene i seng og mann på brannøvelse, herlige tid....
Klems..

onsdag 24. mars 2010

Våren inn og Lene Bjerre..

Kranglete dager er slitsomme, og akkurat idag har minsten vært kranglete, ikke minst jeg..Til slutt ble det så mye for henne at hu ble fornærmet og sovnet på sofaen i ren utmattelse etter å ha trassete leeenge. Dakar lille klompen min...Men fredelig en stund, det ble det. Og humøret fikk ny og bedre form etter en liten lur(hu har egentlig sluttet med slikt på dagen)..

Idag vil jeg vise frem det vakre vaskefatet og muggen fra Lene Bjerre, dette fikk jeg av min mor til min bursdag. Lene Bjerre har mye fint, mye jeg kunne tenkt meg..Den har lekre linjer på hanken..

Den har lekre bølger/riller i muggen..

Og begge delene er gedigne og tunge...

Så har jeg plukket med meg inn litt vår fra hagen..

Og siden de lukter så herlig og har hatt vaskedag har jeg plassert dem litt rundt omkring..

Det er fra en flott busk i hagen som naboen forteller meg navnet på hver sommer, men som jeg glemmer..Den blomstrer april/mai, og er grønn resten av sesongen.
Sitter her å titter på mine herlige barn som leker så fint på gulvet med sin pappa..Er ikke lenge til minsten blir stoor, føler jeg nesten kommer til å savne den hengende bleierompa, den er så herlig...Hu strotrer rundt med ett baby språk som jeg og vil savne..

Ha en flott kveld alle sammen, klems...

tirsdag 23. mars 2010

Tusen takk......

Heisann...Tusen millioner takk for gratulasjoner til min bursdag..Det varmet godt i mitt hjerte!!
Vi hadde jo ingen planer for helgen som var, men gjett om det ble planer..
Vi rakk innom påskemarkedet på Randesund Lysstøperi, og på Annas Rom fikk jeg handlet litt for bursdagspenger(viser senere hva..). Metrolekeland ble besøkt, og ungene var i hundre og ti. Lørdagskvelden(natten) ble tilbragt hos min tante Renates Skrik..(ta en tur innom henne da vel) Vi hadde cidere og lerret som tema, og nattetimene ble laaange, og våknet jo seff altfor tidlig på søndag. Er ikke lett når man ikke er vant med å stå opp tidlig, tror kjære tante syntes det var en ugudelig tid å stå opp, hihi... Itillegg til dette rakk jeg og faktisk å klippe en annen tante av meg, slik kan det gå når man har gått frisørskole og delvis læretiden, men det er ett annet kapittel...

Men nå har jeg jo hatt bursdag, og da må jeg jo vise frem litt av gavene jeg har fått!
Av min kjære pappa(som forresten glemte selve dagen min, og boten ble årskort i dyreparken, hihi..) fikk jeg lurt denne ut av..

Lyse krone til stua trengtes, og siden vi har en liknende i spisestua ble denne helt topp. Den er fra Jeanne Dàrc Living(mitt yndlingsmerke), og jeg bare elsker den....

Og av min kjære bror fikk jeg denne urnen, faktisk to fikk jeg...Disse er kjempe flotte og store, og utrolig billige(150kr). Jeg har tenkt på de lenge, men med kjøpeforbud så ble det bursdagsønske....


I det siste har det vært mye inspirasjon å hente til påsketider, det liker vi..Disse eggene med blomster i er bare så herlige, ideen fikk jeg fra ei herlig dame med denne herlige bloggen Charmerende gjenbruk....

Noen blomster har jeg hengt til tørk, mens i mellomtiden står det friske blomster i de..Har ikke hatt tid til mye data i det siste kanman si, selv om jeg har masse å blogge om...Idag fikk jeg vasket bilen for første gang hjemme, og med det erklærer jeg våren for kommet..Sandkassen til ungene ble tatt i bruk for første gang i år, deilig...Flott vær, men litt vind. Ikveld ska jeg på party, det ska handle om barneklær..Jeg er spent, men ingen forventninger..
Ha en flott dag videre alle sammen, klems...

fredag 19. mars 2010

O herlige helg...

Endelig helg..Helga skal nytes fullt ut, ingen voldsomme planer, vi tar den som den kommer. Imorgen har jeg bursdag, og jeg kjenner jeg gleder meg. Ingen planer for noe selskap denne gangen, helt rolig med bare familien. Vi ska kose oss og finne på noe gøy sammen med ungene, er ikke hver helg vi har fri sammen, og jeg synes det er litt kjekt å finne på noe sammen når man først har muligheten. Og mulighetene er mange, så vi får se..

Rosene mine står faktisk ganske så fine enda, de har stått i 2 uker nå..Men må nok skiftes ut med noe mer påske rettet neste uke..

Vi har idag hatt en meget rolig morgen, vært å handlet oss en bedre forkost/lunsj..Jeg er ikke akkurat noe frokost mennesk, må ha ett par timer før jeg inntar mat. Er så kjekt nå som det er billig med ferske reker, 59 kr kiloen på rimi. da handler jeg så jeg har litt forkost og kvelds i helgen. Frokosten ble inntatt med Cola, den var etterlengtet og smakte himmelsk..

Og til kvelden blir colaen byttet ut med en kald Cider..og litt maling att åt..


Ha en flott helg folkens, klemmer fra meg...

onsdag 17. mars 2010

Litt a ditt og datt...og dakar meg??

I disse dager er hverdagen blitt fryktelig annerledes..Vi har begynt med budsjett, ja budsjett på alt.Kjøpeforbud så lenge det ikke er noe nødvendig (så kan man da diskutere hva som er nødvendig eller ikke!), ja i disse tider er det avogtil litt vanskelig økonomisk. Vi er nok ikke de eneste, men likevel synes jeg til tider litt syn på meg selv for kirkestaken jeg ikke får handlet, ginen, eller ikke minst alle de flotte vår klærne som kommer. Men hvis jeg tenker at disse tingene sikkert får en koselig og flott eier, så går det nokså bra.

(mitt siste bilde som egentlig sku blitt annerledes etter bestilling, men jeg kjøper ett nytt, ble så fornøyd med det slik det ble, og var litt dårlig lys å ta bilde i...)

Colaen og sjokoladen jeg har daglig, den er det verre med..Trodde det va peanuts, men der tok jeg jammen meg feil. Siste brusa fra helga er tynt og tynt, og sjokoladen jeg ikke rakk å kjøpe i helga, ja den er borte for lengst..Men igår sku min kjære mor sitte barnevakt, så jeg plinget henne på vegen opp og spurte pent om hun kunne handle en sjokolade til meg..og at jeg på ingen måte kunne betale for den...Snur meg mot mannen og sier det går vel fint? jeg jukser jo ikke nå?? Hva med meg da sier han?? Jeg liker jo ikke din...Men kjære mamma kjøpte jammen til han og. Nå får vi tyne disse og frem til helgen..

Og enda verre er de innkjøpene jeg gjorde rett før instramningen, snakker ikke lite dårlig samvittighet, de er enda bortgjemt noen av de...

Men her er ett av dem, en herlig gammel underkjole...Jeg vet jeg får en aldeles nydelig kjole av mannen til bursdagen om få dager, og der trenger jeg en underkjole (håper han ikke leser dette, får da blir han snytt, gaver er hellige for han til de kan åpnes..). Håper denne funker under, hvis ikke er den brukans til annet. Billig var den..Flotte detaljer, de var så flinke i de gamle dager.
Jeg elsker å gi bort ting, og har bestemt meg for å sende noen små påskehilsner til to av mine eldste gode venniner..(de har ikke blogg og rekker sikkert ikke innom før de får pakkene, men forsikkerhetskyld er det ikke lett å se hva det er)

Noen som skjønner hva??hihi, sikkert mange...


Takker så så mye for alle kommentarene jeg fikk på siste innlegg om spiseplassen(bordet der er en av de møblene i hus jeg digger mest)
Ha en flott onsdag videre alle sammen som er innom..klems..

søndag 14. mars 2010

Spiseplass del 2...

Jeg må bare slenge inn den lille spiseplassen vår og på konkurransen på Nib, ettersom den er den som blir mest brukt. Her sitter jeg faktisk også alltid når jeg blogger..Men har nå tatt vekk dataen for anledningen, og hortensiaen kom jammen med her og, fått nye på spisebordet.


Kjøkken bordet vårt er satt sammen av gammle bordbein med bordpalte laget av gamle pallekarmer.. Jeg liker det røffe mot det romantiske. Bordbeina er pent dreide, og har flotte utskjæringer.

Her har vi ikke tatt av metallbeslagene..

To gamle herlige krakker jeg har pusset og og slitt ned..

Den herligste emaljestaken ever(innlegg om hvor den kom fra under dette)..

Gamle blonder i en gammel krystallskål på stett.

En annen vinkel bare, elsker mønsteret på benke teppet fra Jeanne dàrc Living..


Var i siste liten dette, men kom på at det er lenge sia jeg hadde ett innlegg om akkurat denne plassen..Og jeg er veldig glad i denne plassen min, for det er jeg som bruker den mest..
Klems...